RĂZBOI TOTAL la Casa Regală a Marii Britanii. REGINA plătește o AVERE pentru a scăpa de Meghan Markle

Regina are un plan de divorț în care cuprinde suma de 37 milioane de dolari dar şi condiţiile sale pentru a se face înţelegerea. Totul stă scris în e-mailul publicat de revista Globe.

Meghan Markle nu este pe placul casei regale după discuţiile legate despre nebunia cheltuielilor exagerate în ceea ce priveşte garderoba, faptul că nu se înţelege cu restul familei, mai ales cu Kate şi toate acestea indică faptul că familia regală nu mai are răbdare cu soția prințului Harry fiind considerată „o problemă”.

Dintr-un e-mail de la un membru important al casei regale, publicat de revista „Globe“, reiese că Regina Elisabeta nici nu se vede cu Ducesa de Sussex, ci doar forţată de împrejurări, făcând unele concesii. Dar cuţitul a ajuns la os, regina s-ar fi îmbolnăvit din cauza capriciilor și comportamentul fostei actrițe. Și așa, suveranul ar fi pregătit deja un plan de „divorț” aprobat pentru a o scoate pe Meghan din viaţa lui Harry.

În textul e-mailului, Markle este definită ca fiind „un cancer de care trebuie să scăpăm cât mai repede” și, de asemenea, „o vânătoare de aur”.Proiectul de divorț expus în e-mail și aprobat de regină, pretinde să-i dea lui Meghan suma de 37 de milioane de dolari, o sumă care i-ar permite să se întoarcă în America şi să-şi vadă de viaţa ei, în timp ce copilul regal va rămâne la Londra. Iar divorțul ar trebui să aibă loc înainte de nașterea copilului care va primi un titlu, în timp ce ea ar pierde statutul de ducesă.

Loading...