catalina-ponor-800

Gimnasta Catalina Ponor a tinut sa dea o replica acida celor care afirma ca ea ar candida la parlamentare. Dupa ce  purtatorul de cuvant al PSD Constanta, deputatul Mircea Titus Dobre, a afirmat ca gimnasta va candida la alegerile parlamentare pe lista filialei, gimnasta s-a simtit obligata sa clarifice totul.

Nu a dat niciodata un raspuns pozitiv si nu i-a trecut prin cap sa candideze. Simte ca politica nu este pentru ea, „meseria murdara” i-ar pata numele. Catalina sustine ca presedintelui PSD Constanta, Felix Stroe, i-a propus sa participe la parlamentare. Aceasta ar fi dat raspunsul oficial abia dupa ce zvonurile cum ca ea ar fi acceptat, aparusera deja.

”Nu voi face politica, nu e pentru mine. Se spune ca e o meserie murdara si nu vreau sa-mi arunc numele in asa ceva, dupa ani de zile de munca in gimnastica pe propriile eforturi si sacrificii. Daca eram intr-o tara civilizata, cu politica normala, probabil merita sa o fac. Sunt interesata de sport, nu de politica si vreau sa-mi pastrez numele curat. Nu aveam cum sa fac bine doua lucruri – in gimnastica este un program, probabil la PSD se dorea alt program si ajungeam sa nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atat de mult cat imi va permite sanatatea”, a declarat Catalina Ponor.

Deputatul Titus Dobre, se pare ca face afirmatii eronate, cu buna stiinta. Gimnasta s-a aratat dezamagita de vorbele aruncate in vant si a spus ca are incredere ca lumea o stie destul incat sa realizeze ca politica nu e pentru o gimnasta ca ea.

Loading...
loading...