Florin Călinescu-REACTIE EXPLOZIVA după ce Iohannis a revocat-o pe Kovesi: ”Doamna nevasta presedintelui, daca se poate, imi puteti spune daca si cand consortul e si barbat…?!”

Reacţie explozivă a lui Florin Călinescu, după ce preşedintele Klaus Iohannis a revocat-o pe Laura Codruţa Kovesi. Acesta a atacat membrii CCR despre care susţine că sunt politizaţi. Nici Klaus Iohannis nu a scăpat. Vedeta i-a adresat soţiei preşedintelui o întrebarea foarte ironică.

”Judecata CCR trebuie respectata. Dar nu a unui CCR politizat 100%.
Presedintele a pus in aplicare demiterea LCK din fruntea DNA, pusa la cale de livulica, caruia presedintele i-a indeplinit pana acum TOATE poftele. Foarte bine. CUM a facut-o e alta poveste.

Doamna nevasta presedintelui, daca se poate, imi puteti spune daca si cand consortul e si barbat…?!”, a scris acesta pe Facebook.
” Sa nu uitam: toata tarasenia cu demiterea lui Kovesi, desi CSM A DAT AVIZ NEGATIV, a fost montata de livulica si transferata in capul sinistrei slugi, toader, probabil cea mai lustruita coada de topor din rastelu’ repetentului, toader, care a si sarit sa desmierde cucu’ stapanului sau, declansand procedura desemnarii unui nou sef al DNA.
Cu care, evident, presedintele va fi de acord.”, a mai adăugat Călinescu.

Loading...