spitalm

O viitoare mamica de 21 de ani a fost data afara din Spitalul Municipal Pascani. Ajunsa in spital cu dureri groaznice de burta, tanara a cerut sa i se faca investigatii, temandu-se pentru bebelusul ei. Dupa ecograf, medicul i-a marturisit ca bebelusul nu mai este in viata. Cu sarcina de 6 saptamani, femeia avea dureri deoarece bebelusul murise de o zi.

I s-a spus ca trebuie sa faca chiuretaj si ca totul se plateste. Neavand asigurare platita si nici bani, femeia le-a explicat ca momentan nu are cum sa le ofere in schimb nicio suma de bani. Chiar si asistentele s-au purtat urat cu ea, spunandu-i ca nu poate veni acolo fara niciun ban. I s-a mai spus ca nimeni nu munceste pe gratis pentru ea si ca trebuie sa isi asume tot ce face.

VEZI SI: O femeie insarcinata a cerut ajutorul uneI PATRULE DE POLITIE, ce a primit in schimb este STRIGATOR LA CER

Managerul spitalului se apara si sustine ca femeia a fost data afara din spital din cauza comportamentului inadecvat. Acesta afirma ca pacienta se plimba de colo-colo si refuza sa stea in salon. Se apara spunand ca i s-a administrat tratamentul necesar si neavand hemoragie, au trimis-o acasa.

Pe de alta parte, pacienta sustine ca toate cadrele medicale au facut abuz si ca nu este normal ca intr-o tara din UE sa se intample asa ceva. Femeia este distrusa dupa ce, acum doi ani, a mai pierdut o sarcina. Atunci bebelusul mai avea doar o luna pana sa se nasca.

VEZI SI: CAZ SOCANT:A ucis-o ca sa ii ia copilul din pantece!

 

Loading...
loading...