REVOLTATOR: O femeie ASTEAPTA de 14 ani sa primeasca un RINICHI dar figureaza ca a primit TRANSPLANTUL in 2002. Cum de unele vedete sau afaceristi primesc in cateva zile iar romanii de rand au organe sanatoase doar pe LISTA?

646x404

Caz revoltator dupa ce o femeie din judetul Vaslui, care asteapta de 14 ani sa primeasca un rinichi sanatos, figureaza ca ar fi primit deja organul. Se pare ca doar in liste, femeia are un rinichi nou inca din 2002.

Incredibil este ca desi nu a facut transplantul, a fost invitata de doua ori la Spitalul de Transplanturi din Cluj-Napoca, pentru a povesti despre operatie si noua ei viata cu organul primit.

VEZI SI: CAZ SOCANT: Fetiţă de 11 ani MOARTA din cauza indiferentei MEDICILOR!

Tot acest caz are loc in comuna vasluiana Suletea si a fost dat publicitatii de catre Ciprian Tamas, primarul din Suletea.

„As vrea sa se autosesizeze cei indreptatiti sa o faca! La noi, la Suletea, avem o doamna care face dializa inca din anul 2002! Este pusa in asteptare de 14 ani! Dar ce credeti, dragi prieteni? in 2014, primeste o invitatie de la Spitalul de Transplanturi din Cluj-Napoca, unde este rugata sa se prezinte sa povesteasca celor prezenti cum se simte cu noul rinichi! Va dati seama ca persoane gen Arsinel sau Socaciu au furat locul acestei doamne si au facut transplantul pe actele dumneaei. Am trimis sesizare la Guvern, la Ministerul Sanatatii, am vorbit si cu Arafat, erau consternati. M-au rugat sa nu mai fac valuri, ca se va rezolva cat de curand! Ca atare, pacienta de la noi a fost chemata imediat la Cluj, unde i s-au mai recoltat o serie de analize”, a scris el pe Facebook.

Femeia nu a facut niciodata un transplant, ea figurand in continuare si pe listele de asteptare. Greu sa mai poti spune ceva, ramai fara cuvinte in fata unor situatii ca aceasta, atunci cand oamenii simpli sufera iar cei cu „stea in frunte” sunt favorizati in Romanie controlata de penali, profitori si mincinosi.

VEZI SI: ACUZATII GRAVE aduse cadrelor medicale dintr-un spital din Romania: ” L-au LEGAT pe tata DE PAT, l-au chinuit pana a facut INFARCT!”

Loading...

Lasă un răspuns