REVOLTATOR! Un magazin romanesc vinde CARNE cu VIERMI in Marea Britanie – VIDEO

14193671_203777076705385_1710497001_n

Un video a revoltat sute de internauti. Este incredibil cum un magazin romanesc vinde carne plina de viermi fara ca cineva sa ia masuri.

Te duci la magazin cu gandul sa cumperi un ciolan de porc sa faci cea mai gustoasa reteta, insa ajungi acasa si ramai fara cuvinte. Cand tai carne descoperi zeci de viermi care misuna si un miros care iese din interior de parca ai scos carnea din gunoi.

VEZI SI: Sucuri DILUATE cu apa la McDonalds!

Cand o alegi, nu vezi decat exteriorul spalat bine, care te atrage. Crezand ca iei carne proaspata, nici nu iti trece prin cap sa mirosi sau sa controlezi in magazin bucata de carne.

VEZI SI: REVOLTATOR: 6 TONE DE BRANZA EXPIRATA DIN 2012 GASITE DE POLITISTI!

Si asa isi bat unii joc de sanatatea noastra in primul rand, apoi de munca, bani si profita de slabiciunile noastre. Iata ca multi fac bani din alimente stricate. Sa nu uitam cazurile in care numerosi angajati sunt pusi sa spele carnea cu detergent si sa o dea spre a fi vanduta.

Incredibil dar adevarat! Aveti dovada mai jos.

Loading...

Trackback-uri și pingback-uri 3

  1. Salamuri pline de MUCEGAI, SPALATE cu DETERGENT si vandute! Iata dovada - ReporterOnline.NET
  2. Politist acuzat de RASISM dupa ce a spus unui imigrant "Nu-mi spui mie in tara mea ce sa fac!" - ReporterOnline.NET
  3. EXPLOZIV IN ROMANIA: Ancheta de proportii la o cunoscuta fabrica de ceaiuri la plic: Plantele sunt intoxicate chimic, iar șobolanii se pot afla în compoziție. De aceasta data apar MARTORI CHEIE si DOVEZI - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns