politia

Este strigator la cer felul in care s-a comportat un politist din Bacau cu o familie de romani care se aflau in drum spre Italia. Acesta a oprit masina, dupa ce conducatorul autovehiculului a intrat intr-o depasire neregulamentara.

Rugat de sotia barbatului de la volan, sa nu ii ia permisul conducatorului, pentru ca ar urma sa isi piarda serviciul, politistul s-a enervat la culme. A inceput sa ameninte familia si sa spuna ca el face regulile, nu cei din trafic. A amenintat spunand „O sa va execut pe toti, nu scapati de mine!”

VEZI SI: O femeie insarcinata a cerut ajutorul uneI PATRULE DE POLITIE, ce a primit in schimb este STRIGATOR LA CER

„Plecăm cu familia către Italia, am făcut o depăşire neregulamentară şi am fost sancţionat cu amendă contravenţională şi suspendarea permisului de conducere pentru 60 de zile. Nevasta mea s-a rugat de poliţistul care ameninţă să-mi lase măcar permisul de conducere întrucat îmi voi pierde serviciul de şofer în Italia. Poliţistul recalcitrant ne-a adresat cuvinte urâte ţi ne-a ameninţat, spunându-ne că o să ne execute pe toţi. Stau şi mă întreb, omul de rând chiar nu are nici un drept în Romania?”, a declarat barbatul de la volan.

Iata momentul filmat cu telefonul mobil:

Loading...
loading...