Român SNOPIT în BATAIE de alţi români, în Franţa! L-au bătut cu lopeţi şi bucăţi de fier până l-au lăsat lat

Camerele de supraveghere instalate într-un centru de colectare a fierului vechi din Gennevilliers, o suburbie din nord-vestul Parisului, au suprins imagini uluitoare desprinse parcă dintr-un film de acţiune.

Un român, Costel Pascalău este numele lui, care deţine afacerea cu fier vechi, a fost bătut de alţi şase români chiar în curtea centrului.
prietenii apropiaţi sunt așteptaţi”
Omul a fost lovit cu lopeţi şi mături din fier până l-au umplut de sânge.

Atacul nu a durat mai mult de 1 minut şi jumătate, fiind înregistrat de camerele de supraveghere.
Costel Pascalău a povestit, în exlusivitate pentru Observator, că, înainte de scandal, omul sesizase poliţia de mai multe ori, fiind ameninţat de indivizi că o să-l „rupă în bătaie”. Românul spune însă că Poliţia nu a făcut nimic.

„Unul dintre ei şi soţia lui au fost de câteva ori la mine, pe şantier. Le-am dat câteva bucăţi de fier pentru că mi-a fost milă de ei. Apoi, sâmbătă, înainte de Paşte, şi a doua zi de Paşte, când eu nu am muncit, au venit pe şantier şi mi-au furat tot fierul, aluminiul şi cuprul.

Apoi, marţi dimineaţă, după Paşte, ne-am întâlnit din nou şi mi-au cerut în continuare. Am spus că nu le mai dau nimic şi s-au supărat. Au început să facă puţin scandal şi să mă ameninţe.
Mi-au spus că dacă pun mâna pe mine îmi sparg faţa. Mi-au cerut numărul de telefon al patronului firmei care demolează şantierul. Era un şantier de demolare, eu fiind patronul societăţii care demola.

Aşa că nu le-am dat numărul pentru că era numărul meu personal.

Am ajuns în jurul orei 13.30 şi era închis la centrul de colectare a fierului.

După ce s-a deschis, am început să descărcăm de pe o remorcă ce era trasă de maşina mea persoanlă. În acel moment, şase bărbaţi au venit cu lopeţi, fier şi mături şi au început să mă lovească din toate direcţiile până m-au pus la pământ”, declară românul.

Atacatorii sunt în continuare liberi
Costel spune că a primit patru lovituri de lopată în spate şi una în cap, „care mi-a făcut o deschizătură de 10 cm pentru care a fost nevoie de 16 copci”.

„Am căzut la pământ şi am sunat la ambulanţă ca să vină să mă ia. Au ajuns mai repede prietenii mei, care m-au dus la un spital din apropiere.

Înainte să se întâmple scandalul, ei m-au ameninţat în faţa centrului de colectare a fierului vechi. Atunci am chemat poliţia de două ori, însă nu au intervenit. Am înregistrările telefonice.

Apoi, la 30 de minute după, au venit şi m-au bătut”, îşi aminteşte bărbatul.

Loading...