Comisia Europeana are in plan introducerea unor amenzi pentru statele care vor refuza sa accepte intre granitele lor refugiati dupa modificarea legilor, modificare valabila de la data de 4 mai. Anumite surse sustin ca saptamana trecuta, Comisia a propus o amenda de 250.000 de euro/refugiat.

Noile reglementari sustin in continuare ideea ca refugiatii ajung cumva impartiti intre statele membre UE dar nu se exclude ca un stat sa preia un numar mai mare de imigranti, in functie de cat de mare si de puternic este acel stat, chiar daca initial problema a fost pusa altfel.

VEZI SI: ALERTA in Timisoara! Imigrantii furiosi au atacat pietonii in centrul orasului

Amintim ca Germania a avut anul trecut propunerea de a se plati o amenda de Germania a propus anul trecut o amenda de 6.500 de euro/refugiat refuzat. Dar cum nimic nu este batut in cui, pot sa apara oricand „rasturnari de situatie”.

Daca tara noastra se opune acelei cote, care este obligatorie, de 6.351 de refugiati, am avea de platit peste 1,6 miliarde de euro. Totusi, exista tari care risca si se impotrivesc, astfel incat,contesta in justitie cota obligatorie dar si taxele impuse.

VEZI SI: Modelul suedez poate scoate Romania din criza. Politicieni fara privilegii, fara imunitate si transparenta desavarsita in cheltuirea banilor publici

Loading...
loading...