România şi ACTIVAREA celebrului Articol 7 la Bruxelles. Reacţia jurnalistului Mirel Curea: „Nici nu știu ce Cutie a Pandorei deschid”Jurnalistul Mirel Curea scrie pe pagina sa de Facebook despre activarea Articolului 7, care ar interzice României dreptul de vot în cadrul Consiliului Europei și consecințele pe care le-ar avea o astfel de măsură asupra atitudinii românilor față de UE.

„Se vorbește despre activarea art 7, care ar interzice României dreptul la vot în Consiliul Uniunii Europene, la fel ca în cazul Ungariei.”
„Tâmpiții aștia de la Bruxelles nici nu știu ce Cutie a Pandorei deschid în România! Sentimentele de amirație pentru Ungaria și Polonia sunt preponderente în populația României, unde conducătorii Ungariei și Poloniei sunt cotați a fi veritabili patrioți. A băga România în categoria reprezentată de cele două țări va fi o veritabilă onoare în ochii celor mai mulți. Și așa sentimentele anti-UE au trecut de 50% de niște ani buni, încurajarea asta mai lipsea. De aici până la a se pune probema unui Ro-exit, nu mai este decât un pas, mai ales că se apropie și trecerea la euro, chestie care îi va pune la pământ pe români, mult mai rău decât sunt acum.”, scrie pe pagina sa de Facebook, prim redactor-șef adjunct la Evenimentul Zilei, Mirel Curea.

Loading...