61708166

România, Portugalia, Spania, Republica Cehă, Italia, Franţa şi Luxemburg au promis, să preia pana in 2017 de cel puţin zece ori mai mulţi refugiaţi decât în 2015. Asta sustin americanii prezenti la Adunarea Generala ONU.

Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, nu a omis sa sublinieze la aceasta adunare că zeci de state s-au angajat să primească în total 360.000 de refugiaţi în anul care va veni, dublu faţă de valorile actuale.

VEZI SI: ROMANIA RISCA SA PLATEASCA 1,6 MILIARDE DE EURO PENTRU CA NU A FOST INVADATA DE REFUGIATI

Ambasadoarea SUA la ONU sustine ca asta nu este decat o „fractie”. Se pare ca numarul refugiatilor se va schimba, Romania neputand sa se opuna valului de imigranti. Este cert ca trebuie sa se gaseasca solutii noi, locuri in care refugiatii sa stea, programe prin care se va lucra pentru adaptare si integrare sociala asa cum vor mai marii Europei.

Totodata, americanii vorbesc cu mare usurinta despre multiculturalism, ca doar ei l-au inventat si fac tot posibilul sa se foloseasca de el.

VEZI SI: Declaratiile SOCANTE ale fostului presedinte al Poloniei: „Daca lasam imigrantii sa vina in Europa, ii lasam sa ne DECAPITEZE”

Loading...
loading...