RUSINE! BATAIE DE JOC la adresa lui CRISTIAN TOPESCU imediat dupa MOARTEA acestuia

Un incident neplăcut a avut loc la meciul dintre Juventus și Dinamo, din play-out-ul Ligii 1. Fanii dinamoviști au stricat un moment de reculegere în memoria lui Cristian Țopescu, care a încetat ieri din viață.

Înainte de începerea partidei de la Voluntari, când s-a ținut momentul de reculegere, galeria dinamovistă a început să înjure Steaua. Cristian Țopescu era un simpatizant al Stelei.

”Din păcate, un moment stricat de niște… Nici nu știu cum i-aș putea numi pe cei care au stricat acest moment de reculegere, dar societatea mai produce și rebuturi din când în când”, a fost reacția comentatorului Digi Sport, Ionuț Angheluță.

„După ce au cântat acele trivialități, s-au oprit. Nu e frumos, dar uneori se mai întâmplă. Ne cerem scuze, de fapt îmi cer scuze pe această cale”, a spus fotbalistul dinamovist Dan Nistor la final.

Colegul său, Mihai Popescu a evitat un răspuns: „Suporterii noștri sunt unici în România și poate și în lume, ăștia sunt și le mulțumim că ne susțin și în situația proastă în care suntem, dar cu victoriile pe care le aducem, sperăm în sezonul viitor să ne fie alături în continuare și să clădim o echipă și mai unită”.

Dinamo a câștigat meciul cu 2-0, prin reușitele lui Nistor și Popescu, dar acesta nu a fost unicul incident care a avut loc la partida din Voluntari.

Loading...