S-a aflat! Cum reusea POMOHACI sa fie CLARVAZATOR? „Era un soi de MAFIOT, afla TOTUL de la SUPUSII LUI.”

Cristian Pomohaci si-a construit faima de clarvazator apeland la un siretlic demn de filmele cu mafioti: isi punea oamenii din sat sa-i traga de limba pe cei care veneau sa le „deschida” cartea.

Cristian Pomohaci si-a creat o adevarata secta in satul Mosuni, conform jurnalistului Viorel Ilisoi de la PressOne. Acesta si-a petrecut o saptamana in „fieful” lui Pomohaci si a descris mijloacele prin care fostul preot si-a creat un adevarat imperiu.

Doar in Mosuni, Pomohaci are cel putin 10 case, terenuri, tractoare si animale. Unele dintre acestea erau date oamenilor lui de incredere din sat, care deveneau gazde pentru pelerinii veniti din tara.

VEZI SI:STIRE BOMBA. POMOHACI si-a gasit,in sfarsit,linistea. El isi REFACE VIATA alaturi de…

„Ajungea omul vineri in sat, dar popa il programa sa-i citeasca martea sau miercurea”, spune Petru Matei. „Nu se mai ducea crestinul acasa, ca venea de la Vaslui, de la Constanta sau cine stie de unde, ramanea aici. Statea in gazda la acolitii lui Pomohaci. Si acolo, ca oamenii, mai stateau si ei de vorba: ca de ce a venit la Pomohaci, ce necazuri are, ce a visat, ce a patit el sau vreo ruda de-a lui… Ii trageau de limba. Totul i se raporta in secret lui Pomohaci. Si cand el ii deschidea cartea amaratului de strain, inchidea ochii si zicea ca vede aia, adica tot ce fraierul vorbise cu gazda”, scrie Ilisoi.

Loading...

Lasă un răspuns