136636

Romanii nu stiu ce mananca. Intr-o fabrica din Romania, salamul se spala pentru a se indeparta mucegaiul verde. Se folosesc detergenti care inlatura mirosul de mucegai, se dau intr-o unda pentru a recapata mirosul de „carne” si se arunca in raft pentru ca romanul usor de pacalit sa faca vanzare.

Un fost angajat al firmei face dezvaluiri socante. Sustine ca oamenii care lucreaza acolo, sunt obligati sa urmeze „porunca” sefilor, Barbatul a trimis poze cu dovezile pentru ca adevarul sa iasa la iveala.

”Fotografiile sunt făcute la începutul lunii septembrie 2016, dar de la angajați mai vechi ai firmei știu că salamurile mucegăiesc tot timpul un urma procesului de uscare în uscătoare. În funcție de câte cărucioare cu salam erau mucegăite, cam așa puneau și oamenii la șters de salamuri.  Toți angajații firmei care lucrează în fabrică în producție, știu că mucegăiesc salamurile și cârnații”.

VEZI SI: REVOLTATOR! Un magazin romanesc vinde CARNE cu VIERMI in Marea Britanie – VIDEO

Nu este vorba de salam de sibiu, ci alt tip de salam pe care apare rapid mucegaiul verde. Este bine de stiut ca cei care fac astfel de lucruri, punand in pericol sanatatea atator oameni, ar trebui sa se astepte la inchisoare de minim 4 ani.

Loading...
loading...