Poliţiştii şi procurorii din Călăraşi au audiat, vineri seară, doi tineri suspectaţi că sunt autostopiştii care au înjunghiat mortal un bărbat şi au rănit-o pe soţia acestuia.

Polițiștii din Călărași i-au prins pe cei doi asasini autostopiști care, într-un atac extrem de brutal, i-au tăiat gâtul unui bărbat și i-au înfipt cuțitul în spate soției acestuia. La audieri, Sorin Andrei (18 ani) și Ionuț Cristian (16 ani), ambii elevi, au recunoscut că au plănuit crima timp de o săptămână. „Săptămâna asta trebuie să omorâm pe cineva!”, și-au spus ei înainte de crimă.

Conform planului, elevii-asasini s-au înarmat cu două cuțite tip „fluture”, cu lamele de vreo 20 de centimetri, pe care le-au cumpărat de la un magazin din Slobozia. Apoi, când au considerat că sunt pregătiți să ucidă, au ieșit pe marginea DN3A, șosea care e lipită de Drajna, locul unde s-au urcat în autoturismul soților Ion și Viorica Constantin. Fără să-și vorbească măcar un cuvânt, după câțiva kilometri, cei doi criminali au acționat în același timp de pe bancheta din spate. Cu o mișcare precisă, Sorin i-a tăiat gâtul șoferului, iar Cristian, ceva mai neîndemânatic, a ratat, din fericire, aorta victimei din fața sa și a înfipt cuțitul în spate soției bărbatului, potrivit Libertatea.ro

„În cele câteva minute în care s-au aflat în mașină puștii nu au vorbit deloc. Plănuiseră înainte cum să acționeze. Să-i ucidă pe oameni în același timp, într-un atac declanșat la un semn, și să le ia banii și mașina. Când au văzut ce au făcut, că nu e ușor să iei viața unui om, s-au speriat. Cu atât mai mult cu cât au realizat că femeia scăpase. Au abandonat victimele în mașină și au fugit. Nu au mai luat nimic, nici bani, nici mașina pentru care au plănuit crima”, au dezv[luit surse judiciare.

Deocamdată, anchetatorii nu oferă prea multe informaţii despre caz, dar surse judiciare susţin că cei doi urmează a fi reţinuţi şi vor fi acuzaţi de omor deosebit de grav.

Sursa:realitatea.net

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...