SCANDAL in familia DENISEI MANELISTA. A inceput LUPTA pe AVERE,toti isi vor partea


Moartea Denisei a lăsat în urmă o familie înverşunată şi nu doar îndurerată. Deşi artista a vrut ca lucrurile să fie clare şi ca toate bunurile ei să-i rămână surorii sale, Adelina, se pare că mama, mătuşile şi unchii îşi vor şi ei partea lor.

Denisa a pierdut lupta cu boala duminică şi s-a retras din această lume la fel de simplu şi modest pe cât a trăit, în aplauzele oamenilor care i-au iubit muzica. Artista a lăsat în urma ei o familie îndurerată şi înverşunată, care la numai trei zile de la înmormântare a şi început lupta pe avere.

”Denisa a vrut să îi lase surorii sale tot ce are, fie că e vorba de bani, maşină, casă, totul. Spunea că ea este cea care merită toate acestea, pentru că ea a fost cea care, de-a lungul vremii a şi încurajat-o cel mai mult. În plus, sora ei  are şi doi copii, iar Denisa îşi adora nepoţeii, în ultimele ei clipe de viaţă, micuţii fiind cei care, de fiecare dată, reuşeau să o facă să zâmbească şi să devină mai optimistă”, a dezvăluit apropiat al familie.

Dorinţa Denisei nu a fost însă respectată, căci mama, mătuşile şi unchii îşi vor şi ei partea lor de avere. La numai trei zile de la înmormântare, familia a început discuţii aprinse despre averea artistei şi despre demersurile necesare pentru a intra în posesia acestora.

Adelina, sora artistei căreia aceasta i-ar fi lăsat moştenirea, a dat un pas înapoi şi s-a arătat dispusă să renunţe la tot, fiind mult prea îndurerată de pierderea suferită.

Sursa:cancan.ro

Loading...

Lasă un răspuns