SCANDAL in BAMBOO. Razboiul ar fi fost provocat de NORA temutului SILE CAMATARU

 Vasile Ciobanu, supranumit ”Pablo Escobar al României” şi „El Magico” Raj, a ajuns să fie încătuşat după ce i-a pus cuţitul la gât unui turc care a “atentat” la nora lui Sile Cămătaru, aflată în clubul Bamboo alături de iubitul ei, Albert. Fiul temutului interlop a încercat să aplaneze conflictul, însă ”Pablo” a fost de necontrolat, a acţionat ca-n filmele cu gangsteri şi, după câteva zile, perioadă în care a ameninţat în stânga şi-n dreapta, a fost reţinut.

Clubul Bamboo a fost “gazda” unui scandal de pomină în urmă cu câteva zile. Cel mai “şifonat” a ieşit Vasile Ciobanu, celebrul dealer de droguri al vedetelor. Acesta se afla în local alături de mai mulţi prieteni, printre care şi Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru. Cel din urmă a fost însoţit de iubită care, la un moment dat, a început să fie deranjată de un turc.

Imediat, Albert Balint a luat atitudine şi i-a transmis celui care îi trăgea partenera de mână că este cazul să înceteze, în speranţa că un conflict va fi evitat. Turcul nu l-a băgat, însă, în seamă pe fiul lui Sile Cămătaru şi a început un război în toată regula. ”Pablo Escobar al României” a simţit nevoia să intervină şi a scos un cuţit, pe care l-a pus la gâtul turcului.

Ameninţările lui „El Magico”

Bodyguarzii au intervenit, iar unul dintre aceştia a reuşit să-l scoată pe “El Magico” Raj din club. Unde inamicul principal al celebrului dealer de droguri al vedetelor a devenit cel care l-a evacuat din club. Vasile Ciobanu a fost de necontrolat şi afară. S-a dus la maşină, a luat un pistol, l-a învârtit în văzul tuturor şi l-a ameninţat pe bodyguard că-l omoară. La scenă au asistat mai mulţi martori.

Apoi, ”Pablo Escobar al României” a decis să se răzbune, iar mesajele de ameninţare la adresa bodyguardului şi familiei sale au început să curgă. Pentru că, logic, s-a temut pentru siguranţa celor dragi, bărbatul a depus o plângere la poliţie. La finalul săptămânii trecute, bodyguard-ul şi martorii au fost audiaţi. Iar, la scurt timp, Vasile Ciobanu a fost încătuşat. Ulterior, „Pablo Escobar al României” a fost eliberat.

Sursa:cancan.ro

Loading...

Lasă un răspuns