Scandal MONSTRU la AMBASADA Chinei. ÎNJUNGHIAT de IUBITUL unei VEDETE! Puya, INTERLOPII și FUGA în Costa Rica

Scandal monstru la începutul lunii martie a acestui an! Într-o noapte de miercuri spre joi, la ora 04:00 dimineața, Franco Kalu și Giani Hingheru l-au înjunghiat pe „fratele” lui Puya, Răzvan Lucan, zis Românu’, chiar în fața Ambasadei Chinei.

Răzvan Lucan a fost ”înțepat”, de mai multe ori, în urma incidentului. Potrivit unor surse judiciare, ”Românu’” intrase în conflict cu membrii clanului Kalu, din Sectorul 1, după ce soția lui ar fi fost implicată, câteva ore mai devreme, într-un incident în trafic cu unul dintre aceștia.

Interlopii s-au răfuit apoi chiar în fața Ambasadei Chinei, obiectiv păzit de jandarmi și înțesat de camere de supraveghere. După un schimb mai dur de replici, ”Românu’” ar fi fost înjunghiat de Franco și de Hingheru. Ultimul a fost prins, însă Kalu a dispărut și a fost dat în urmărire generală, conform cancan.ro.
Franco Kalu a părăsit țara. Potrivit unor surse de încredere, el a plecat în Costa Rica, pentru a scăpa de rigorile legii. Pentru tentativă de omor, acesta riscă o pedeapsă cuprinsă între 10 și 25 de ani.

Loading...