SCANDAL MONSTRU LA TVR. O vedetă a fost SCOASĂ DIN GRILĂ. Prima reacţie spune totul. Breaking news

Cântăreața de muzică populară Laura Lavric nu va mai apărea în emisiunea pe care Iuliana Tudor o moderează la TVR. Ea a fost eliminată din juriu, iar motivul sau motivele se lasă așteptate în continuare de către îndrăgita artistă.

Cântăreața de muzică populară Laura Lavric a făcut parte din juriul emisiunii ”Vedetă populară”, de la TVR. În sezon acesta, însă, Laura Lavric a fost exclusă din rândul celor cinci jurați, printre care se numărau Grigore Leșe, Mircea Dinescu, Elise Stan și Constantin Enceanu.

Nu s-a aflat încă motivul pentru care Laura Lavric nu va mai fi jurat, însă artista a avut o reacție extrem de categorică în momentul în care a fost întrebată despre acest subiect și nu a dorit să ofere explicații.

Se pare că ulterior a mai fost scos din juriu și Constantin Enceanu, iar locul celor doi va fi luat de Niculina Stoican și Cornelia Rednic, noteaza cancan.ro.

Artista a devenit abonată la scandaluri, iar cele cu sora și fiul ei sunt de notorietate. Totul din cauza unei moșteniri care a rămas în urma mamei ei.

Indragita interpreta a fost acuzata de propria sora de cele mai urate lucruri, ajungand sa-si caute fiecare dreptatea prin tribunale. De trei ani, Laura Lavric spera sa poata intra legal in posesia mostenirii lasata de parinti, cautandu-si dreptatea la judecata. Desi, initial, in proces figura si fiul cantaretei in calitate de reclamant, la ultimul termen incadratura acestuia s-a schimbat in parat. Semn ca Laura Lavric se judeca si cu propriul fiu pentru mostenire. Ecaterina, insa, o acuza pe cantareata ca a ascuns testamentul si nici n-at fi fost anuntata de vreo succesiune.

Loading...