Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a anunțat în direct, la Antena 3, că purtătorul de cuvânt al organizației social-democrate Timiș, Lucian Ursulețu, va fi schimbat din funcție.
„Purtătorul de cuvânt al PSD Timiș va fi schimbat. Îi transmit acum, în direct, că va fi schimbat. Hârtia a fost trimisă la organizația PSD Timiș. Nu vine el să spună că CExN este nimic și că nu am trimis noi hârtia. Dragule fost coleg, după cum ai auzit la televizor, hârtia a fost trimisă. Ce facem? Ne jucăm cu cuvintele și spui tu, la Antena 3, în direct, cum este cu Grindeanu. Rămâi cu Grindeanu la organizația 139. Nu ne jucăm cu așa ceva. Deci purtătorul de cuvânt al PSD Timiș pe care l-ați sunat nu mai este purtător de cuvânt”, a subliniat Codrin Ștefănescu.

Purtătorul de cuvânt al PSD Timiş, Lucian Ursuleţu, a precizat că, la organizaţia social-democrată timişeană, nu a ajuns niciun document de la conducerea centrală prin care să se ceară excluderea lui Sorin Grindeanu din partid.

„Noi nu am primit de la Bucureşti niciun document care să ateste faptic cele afirmate în declaraţia dată la TV de preşedintele PSD, Liviu Dragnea, prin care acesta anunţase excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD. Până nu primim această hârtie, noi considerăm, în mod evident, că Sorin Grindeanu este în continuare preşedintele PSD Timiş”, a spus Lucian Ursuleţu.

Conducerea PSD a votat, pe 16 iunie, pentru excluderea din partid a premierului Sorin Grindeanu, decizie luată în unanimitate de membrii Comitetului Executiv Naţional.

Sursa:evz.ro

Loading...
loading...