SCANDAL SEXUAL in BOR. CINE este „DOAMNA MARIANA”? Iata detaliile.

Preotul –cantaret Cristian Pomohaci este de o saptamana in centrul unui scandal sexual, anchetat atat de politie cat si de mai marii Bisericii. Asta dupa ce in presa a aparut o intregistare audio in care preotul i-ar fi facut avansuri sexuale unui tanar de 17 ani.

Pomohaci a fost chemat luni la Arhiepiscopia din Alba Iulia pentru a oferi explicatii cu privire la inregistrarea audio care il incrimineaza. Deocamdata, preotul nu va mai avea voie sa slujeasca in biserica. Intre timp, si Parchetul din Mures s-a autosesizat si a inceput o ancheta.

Presa locala a tot scris in ultima perioada si despre averea stransa de cantaretul-preot, mai ales ca exista tot mai multe persoane care sustin ca Pomohaci este un om instarit. Ziardecluj.ro a gasit-o pe cea care se ocupa de afacerile preotului, “doamna Mariana”, cum ii spun toti este cea care se pare ca ii aranjeaza lui Pomohaci toate cantarile.
“Ziaristii stiu ca doar prin „doamna Mariana” se ajunge la „Cristian” si doar ea este abilitata sa discute despre onorariile „artistului”, ca e vorba de spectacole de muzica religioasa sau populara. In acest moment, Ziar de Cluj ancheteaza la toate serviciile de Cadastru judetene din Transilvania TOATE proprietatile pe care aceasta Mariana Mirea le are”Ea.detine mai multe firme prin care administreaza mai multe apartamente si case.

Sursa:kanald.ro

Loading...

Lasă un răspuns