Lumea medicala ZGUDUITA de un SCANDAL URIAȘ cu un MEDIC de RENUME MONDIAL. El este acuzat de VIOL în CABINET!

Un nume renumit în medicină a fost pătat grav zilele trecute. Profesorul Dr. Petrișor Geavlete, șeful clinicii de urologie de la Spitalul Sfântul Ioan din Capitală, a fost acuzat de viol de fiica unei paciente. Tânăra, a cărei identitate este ținută secretă, susține că a fost agresată sexual chiar în cabinetul medicului.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, polițiștii secției 26 au fost alertați de o femeie care suține că a fost victima unui viol, „cu doar câteva ore în urmă”. Anchetatorii s-au mobilizat imediat, cu atât mai mult cu cât numele acuzatului urma să zguduie lumea medicală: Profesorul

Petrișor Geavlete, în vârtsă de 66 de ani, medic urolog de renume mondial, care s-a clasat ca fiind al patrulea medic din lume care să realizeze proceduri chirurgicale complexe, cu ajutorul robotului DaVinci.

Părerea colegilor este că „bătrânul” e nevinovat

Unul dintre colegii care au acceptat să discute cu noi pe această temă, Prof Dr. Cristian Serafinceanu – Președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Sf. Ioan, e uluit de acuzele aduse urologului: „Nu-mi vine să cred. Un om de vârsta lui credeți că ar putea face așa ceva? Mi-e greu să cred această poveste, sincer!”, ne-a spus dr. Serafinceanu.

Sursa:evz.ro

Loading...