SCANDALOS! PSD a FURAT voturi la motiunea impotriva PROPRIULUI GUVERN – au fost mai multe bile in urne decat numarul de parlamentari care au votat

Numarul parlamentarilor care au introdus bile in urna la motiune a fost mai mic decat cel al voturilor totale consemnate, scrie stiripesurse.ro , care adauga ca oficialii contactati nu au putut lamuri situatia.

Jurnalistii publicatiei citate afirma ca au urmarit de trei ori inregistrarea votului din Parlament, ce arata ca doar 249 de deputati si senatori au introdus bile in urne.

Anuntul oficial a fost insa ca numarul total de voturi valabil exprimate a fost de 251, cu opt mai mult decat avea nevoie Coalitia PSD-ALDE pentru a darama Guvernul Grindeanu.

O reactie a venit si de la Victor Ponta: „Voturi mai multe decat cei care au votat / parlamentari obligati sa arate bilele de vot catre 3 „filtre” / demisiile ministrilor retrase a doua zi dupa motiune ….

Democratie cu adevarat „originala”! Ce rusinos!”. (Sursa)

VEZI SI: DEZVALUIRI BOMBA despre OLGUTA VASILESCU – Ce functie VANEAZA in noul GUVERN? A uitat de unde a plecat…

Loading...

Trackback-uri și pingback-uri 3

  1. SCANDALOS! PSD a FURAT voturi la motiunea impotriva PROPRIULUI GUVERN – au fost mai multe bile in urne decat numarul de parlamentari care au votat – ReporterOnline.NET | B.I.G'S BLOG
  2. FIOLA, OLGUTA VASILESCU, primul ATAC DUR la adresa LECTORULUI SRI - Mihai Tudose - ReporterOnline.NET
  3. FIOLA, OLGUTA VASILESCU, primul ATAC DUR la adresa LECTORULUI SRI – Mihai Tudose - Ialomita.net

Lasă un răspuns