SCANDALOS: Un senator UNGUR spune ca NU avem DREPTUL sa FIM GRADINA ZOO A EUROPEI: „Au prea multi ursi”

 1325847219dsc_0458

Tanczos Barna este senator UDMR si vine cu cea mai tampita propunere cu care doar un om fara minte ar putea sa vina. A tinut sa anunte ca va depune la Ministerul Mediului o petiție prin care va cere reanalizarea întregului sistem de management al carnivorelor mari. Motivul ar fi ca Romania are prea multi ursi protejati si nu se cuvine ca noi, romanii, sa fim gradina zoo a Europei.

Ungurul sustine ca am depasit  10.000 de exemplare în condițiile în care România și-a asumat printr-un angajament față de UE, că va proteja cel puțin 6000 de urși. Mai mult decat atat, aduce ca argumente accidentele care ii au in prim-plan pe ursii scapati de sub control. Fie ca au existat sau nu astfel de evenimente, asta nu are legatura cu faptul ca in tara exista si trebuie sa existe in continuare un numar mare de ursi.

VEZI SI: MINISTRUL MEDIULUI DELIREAZA: Ordona IMPUSCAREA ultimelor ANIMALE SALBATICE din Romania, care inainte erau protejate. Da mai departe si ia atitudine!

Ce ar vrea sa le dam lor ursii? Sa le dam in cap? Vor sa mai fure ceva? Este lipsita de logica afirmatia facuta de ungurul senator. Am ajuns sa ne luptam in tara noastra pentru a ocroti animalele care oricum nu traiesc pe teritoriul altora.

Loading...

Lasă un răspuns