SCANDALUL ANULUI. Imagini COMPROMIȚĂTOARE la NIVEL ÎNALT-FOTO in articol

Recent, au apărut o serie de fotografii uluitoare cu Alexandru Mihalcea, judecătorul CAB, la un Pepsi cu procuroarea de ședința Claudia Curelariu de la DIICOT. Se știe deja că cei doi au făcut tandem judiciar în dosare grele. Cu toate acestea, nu se sfiesc să iasă împreună. Unul dintre dosarele de răsunet în care cei doi au făcut parte din complet a fost cel al omului de afaceri Ovidiu Tender, condamnat de judecătorul Alexandru Mihalcea.

Jurnaliștii de la Lumea Justiției au publicat în exclusivitate câteva fotografii recente, făcute miercuri, 17 octombrie 2018, la orele 17, la o terasă de pe stradă Victor Poloni colț cu stradă Dr. Carol Davila.

Procuroarea Curelaru susține în fața judecătorului Mihalcea că toți cei trimiși în judecată de DIICOT să fie condamnați, fiind practic parte în dosar. Se pare că relația celor doi nu se consumă doar în sala de judecată, ci continuă și după orele de program, în timpul liber, pe la mese și terase, iar cei doi nu se sfiesc să iasă în public, notează sursa citată.
La masă cu cei doi a mai existat o a treia persoană. O doamna blondă, care a plecat cu o mașînă înmatriculată în județul Gorj.

Spre exemplu, unul dintre dosarele de răsunet în care cei doi au intrat împreună în complet, Mihalcea ca judecător și Curelaru ca procuror de ședința, a fost cel al lui Ovidiu Tender. Dosar în care omul de afaceri a fost condamnat de judecătorul Alexandru Mihai Mihalcea la 10 ani închisoare cu executare.

Loading...