Două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, în noaptea de luni spre marţi, în stare critică la Spitalul Municipal din Tecuci, după ce o căruţă, un Mercedes Vito şi un BMW au intrat în coliziune între localităţile gălăţene Barcea şi Drăgăneşti.

Din primele cercetări se pare că şoferul BMW-ului ar fi vrut să depăşească atelajul, care nu era semnalizat, l-a acroşat şi s-a ciocnit violent de maşina Mercedes.

Cei doi decedaţi sunt din BMW.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Noaptea trecută un grav accident rutier a avut loc în municipiul Constanța. Doi tineri și-au pierdut viața pe loc, iar camerele de supraveghere din apropiere au înregistrat teribilul impact.

Imaginile sunt de-a dreptul șocante. Pe înregistrare se vede cum una dintre mașini lovește cu viteză celălalt autoturism. Impactul a fost mortal pentru ambii șoferi.

Echipele de salvare sosite la fața locului nu au mai putut face absolut nimic pentru a îi salva pe cei implicați în accident.

Doi tineri, colegi de muncă și-au pierdut viața noaptea trecută după ce bărbatul, în vârstă de 29 de ani care se afla la volan nu a oprit la semnul stop. Un Audi Q7 a spulberat pur și simplu mașina condusă de tânărul neatent. Colega lui, care se afla pe locul din dreapta, nu a mai avut nici o șansă la viață.

Autoturismul marca Ford a fost izbit de zidul clădirii ISU Dobrogea. Cei doi au fost resuscitați minute în șir, însă totul a fost în zadar.

O cameră de supraveghere de la un restaurant din apropiere a surprins teribilul impact.

Sursa:huff.ro

 

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...