SCENE HALUCINANTE. Un GRUP de TIGANI au aruncat un ORAS in HAOS dupa ce au iesit in strada cu SECURI si TOPOARE

 O cameră de supraveghere din Piața Morii a surprins scenele uluitoare, desprinse parcă dintr-un film de acțiune, care s-au petrecut chiar în centrul orașului. Chiar şi un polițist a fost atacat de un rom cu o secure.

Un grup de romi din județul Mureș, din care făceau parte mai multe femei și copii, a atacat alți membri ai aceleași etnii cu bâte, răngi și chiar și o secure. O cameră de supraveghere situată în Piața Morii surprinde întreaga scenă.

La bătaie iau parte inclusiv femeile, unele purtându-și copiii sugari în brațe. După doar câteva secunde în care cele două grupuri își cară lovituri, în peisaj apar doi polițiști locali, care patrulau prin centrul orașului.

Aceștia cer sprijin poliției și jandarmilor, însă intervin înainte să primească „întăriri”. Un polițist local aleargă spre unul dintre romi și încearcă să îl imobilizeze, moment în care un alt rom se repede asupra sa cu o secure.

„Poliția a fost sesizată cu privire la izbucnirea unui conflict spontan, între mai multe persoane, pe raza municipiului Bistrița. Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele în cauză fiind conduse la sediul poliției pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a iscat conflictul. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că 7 persoane cu vârste cuprinse între 21 și 31 de ani, ar fi săvârșit infracțiunile de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare”, se arată în comunicatul poliţiei.

Loading...
loading...

Niciun comentariu până acum

Lasă un răspuns