Scene SOCANTE în plină stradă: Două clanuri s-au bătut cu bâte, scaune și sticle

Şcene şocante în plină stradă în Gelsenkirchen, Germania! Zeci de interlopi români au provocat o bătaie sângeroasă. Mai mulţi martori au sunat la poliţie dupa ce bâte de baseball, sticle şi scaune au început să zboare în aer, iar agresorii nu dădeau niciun semn ca vor renunta la luptă.

Se pare că totul a degenerat din cauza unor neînțelegeri mai vechi dintre cele 2 clanuri. Aproximativ 50 de persoane nu au mai ținut cont de celelate persoane aflate pe o stradă din orașul din nord-vestul Germaniei, iar în câteva momente a izbucnit o bătaie generală. Agresorii au folosit tot ce le-a stat în cale pentru a-și lovi rivalii. Bâte de baseball, sticle și scaune zburau pe lângă mașinile parcate pe strada respectivă.

În doar câteva minute poliția a intervenit cu forțe importante, moment în care scandalagii s-au împrăștiat pe străzi. Cinci persoane au fost duse la spital, iar polițiștii arestat trei dintre agresori.
Agenții au precizat că, de obicei, în astfel de cazuri, scandalagiii nu doresc să coopereze în timpul anchetei, iar stabilirea cu exactitate a persoanelor implicate este dificilă.

Aceasta nu a fost prima bătaie între clanurile de interlopi din Germania. Un alt incident între aceștia a avut loc luna trecută în orașul Duisburg, chiar lângă sediul poliție.

Loading...