SCHIMBĂRI DRAMATICE anunțate de FISC! „Lista Rușinii” DISPARE. Ce se întâmplă cu POPRIRILE pe CONTURI

Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a afirmat, sâmbătă dimineața, într-o emisiune difuzată la Antena 3, că lista rușinii va dispărea la sfârșitul lui ianuarie. Vor dispărea și popririle pe conturi în prima parte a lui 2019.

„Dispare (n.red. – lista rușinii). Aveți o ordonanță, 25, dacă nu mă înșel, Legea de promulgare a fost semnată de președinte zilele trecute și aveți acolo temeiul legal pentru ceea ce am spus anul trecut, că lista rușinii pentru persoanele fizice dispare, din această lună, ianuarie 2019, cum am promis”, a afirmat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, sâmbătă dimineața, într-o emisiune la Antena 3,

Cât despre popririle pe conturi, ministrul va găsi o soluție disponibilă în prima parte a anului 2019. „Am avut o discuție cu cei de la Transfond, care vor prelua această funcție de la ANAF, la finele anului trecut, pentru a prelua acele popriri nejustificate, întârzieri și neplăceri create sau aduse unui contribuabil, din lipsa unui sistem la nivelul ANAF-ului care să evite astfel de situații”, a mai spus Teodorovici.Eugen Teodorovici, a mai spus că sunt multe lucruri care trebuie schimbate la ANAF.„Cu noua conducere a ANAF-ului, sper că lucrurile se vor schimba în această direcție: adică simplificări de forme în ceea ce înseamnă modul în care se lucrează la ANAF, modul de informatizarea.”, a afirmat acesta.

Loading...