loteria-vizelor

Partidul Liberatii din Olanda doreste sa ia initiativa in ceea ce priveste imigrantii. Aceste masuri care se anunta, vor schimba istoria Europei cat de curand.Partidul de extremă dreapta condus de Geert Wilders ocupa primul loc in sondajele recente. Acesta promite închiderea tuturor moscheilor din ţară şi interzicerea Coranului.

Manifestul partidului olandez, care conduce cu mult in fata celorlalte partide din Olanda, doreste schimbarea, fie ea una radicala. Mai presus de orice este siguranta statului, care va exista atat timp cat inchiderea moscheilor va avea loc inca din acest an.

Partidul Libertăţii (PVV) vrea astfel sa puna punct islamizarii ţării. Liderii partidului au in vizor mai multe masuri pe care vor sa le implementeze, una dintre ele ar fi chiar inchiderea graniţelor. Mai mult decat atat, se doreste desfiintarea centrelor pentru refugiati, interzicerea migranţilor din ţările islamic. In acelasi timp, acestia se arata total respingatori in fata existentei hainelor cu specific islamic pe teritoriul tarii.

VEZI SI: Adept al JIHADISMULUI expulzat de urgenta din Romania pentru TERORISM! Dorea sa fabrice bombe

In urma migratiei si a schimbarilor pe care le-a adus venirea refugiatilor, in Olanda, Partidul Libertatii a obtinut increderea oamenilor. Cetatenii vad in acest nou partid dorinta de protejare a tarii, a culturii si obiceiurilor. Au castigat in sondaje, nu numai prin apartenenta de dreapta ci prin propunerile care vin sa rezolve probleme sociale aparute in urma migratiei.

Geert Wilders, liderul partidului se confrunta cu probleme, fiind judecat pentru incitare la ură rasială. Cu toate acestea, Wilders anunta ca va face tot posibilul sa propuna oficial iesirea Olandei din Uniunea Europeana.

VEZI SI: Cine este noul lider al politicii germane care doreste indepartarea refugiatilor cu orice pret?

Loading...
loading...