Se anunță RĂZBOI TOTAL – Liviu Dragnea, discuție de URGENȚĂ cu Tăriceanu după lovitura lui Iohannis

Liderul PSD Liviu Dragnea va avea o discuție de urgență cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, anunță Antena3, după ce Iohannis a refuzat numirea celor doi miniștri și a șefului Armatei. Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat că președintele Klaus Iohannis „în mod cert se cere suspendat”.

„Trebuie să luăm în calcul această chestiune. Va trebui să discutăm în coaliție urgent, trebuie să vorbim cu domnul Tăriceanu în cursul zilei de astăzi, ori mâine. E foarte mare presiune din partea cetățenilor și au dreptate”, a declarat Codrin Ștefănescu, la Antena 3.La rândul său, deputatul PSD Liviu Pleșoianu este de părere că „suspendarea lui Iohannis este obligatorie”.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a semnat decretul de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciucă, actualul șef al Statului Major al Apărării, după ce a respins în ședința CSAT propunerea făcută de MApN pentru această funcție.

„Această propunere făcută nu respectă rigorile legii. În consecință CSAT nu a aprobat solicitarea ministrului Apărării”, a spus Iohannis.

De asemenea, premierul Viorica Dăncilă a spus vineri că președintele Klaus Iohannis a anunțat-o că nu va da curs numirilor celor două propuneri de la Dezvoltare și Transporturi, chiar dacă CCR a stabilit că există un conflict de natură juridică și trebuie emise decretele.

Loading...