Se ascut SĂBIILE în culisele PSD. COALIȚIE SURPRIZĂ! Se pregătește LOVITURA FINALĂ pentru Dragnea

Ipoteza lansată de Liviu Dragnea la finalul CExN al PSD, când a anunțat că „puciștii” din partid negociază cu opoziția pentru susținerea moțiunii de cenzură, are parte de primele confirmări în culisele politicii românești. Mai mult, se pare că numele grele din PSD care au căzut în dizgrația lui Liviu Dragnea negociază și urmăresc schimbarea liderului PSD din funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Surse din PNL, dar și din rândul PSD au dezvăluit că se poartă negocieri între partidele de opoziție și ”puciștii” din PSD pentru un atac frontal la adresa lui Liviu Dragnea.

Cu o majoritate extrem de fragilă la Camera Deputaților, opoziția va forța schimbarea lui Dragnea, ceea ce va constitui un adevărat tsunami în lumea politică.Opoziția să dea lovitura atrâgându-l în joc și pe Călin Popescu Tăriceanu, pentru că, susține știripesurse.ro, acesta ar avea de profitat politic de pe urma căderii lui Dragnea. Deocamdată, nu s-a ajuns la vreo înțelegere, dar terenul se tatonează.

Liviu Dragnea a făcut și el o mutare, conform informațiilor, și a trecut la negocieri la bucată cu parlamentarii din organizațiile județene ale ”puciștilor”.

Loading...