SE INTAMPLA IN ROMANIA! UN SOFER de MICROBUZ a SECHESTRAT si AMENINTAT CALATORII! Cititi detalii incredibile.

O călătorie cu microbuzul în Constanţa a fost un şoc pentru o mamă şi fiul ei. Tânără povesteşte că au fost, practic, sechetraţi de şofer, preţ de câteva minute. Pentru că cel de la volan refuza să-i lase să coboare, ba chiar i-ar fi ameninţat cu violenţe şi i-ar fi jignit.
Nu erau singuri în maşină. A reuşit să scape abia când a sunat la poliţie.Sunt scene din microbuzul liniei 310, care străbate oraşul Constanţa. O tânără mamă povesteşte pe o reţea de socializare că a avut parte de acelaşi tratament, azi-dimineaţă, când călătorea chiar cu fiul ei, de câţiva ani.

„Nu ne-a lăsat să coborâm. Am fost înjuraţi şi a sărit să ne bată şi pe noi, şi pe ceilalţi pasageri Oricum era beat, drogat, ceva. Era prea agitat. Că bate pe el pe toata lumea!”, povestește femeia.

Susţine că au fost, pentru câteva clipe, sechestraţi. Când au reuşit să coboare, mama povesteşte că a sunat la poliţie. Încă era în stare de şoc.

„Sper că Poliţia l-a oprit la timp şi au coborât şi ceilalţicu bine! Şi acum tremur şi nu îmi revin”, continuă aceasta.

Administratorul firmei de transport ne dezvăluie că în microbuz sunt camere de supraveghere. Dar le va viziona abia mâine.

Sunt însă şi călători care povestesc că nu au avut probleme pe acea linie.

Pe internet au apărut de mai multe ori imagini revoltătoare. Şi sunt voci care susţin că nimic nu s-a schimbat.

Loading...

Lasă un răspuns