Se prefigurează un DEZASTRU! Ce ordin a dat Dragnea: vrea cu orice chip acest OUG! Se anunță PROTESTE (SURSE)

Mare parte din conducerea PSD se află în perioada aceasta la Mamaia, unde are loc reuniunea femeilor social-democrate. Cu această ocazie, liderii partidului au pus la punct ultimele detalii înainte de începerea toamnei, când au pregătit o nouă grilă de OUG-uri.

Cea mai importantă dintre acestea este cea legată de amnistie şi graţiere. Liviu Dragnea este deja condamnat la închisoare, iar visul prezidenţial este din ce în ce mai prezent în mintea lui. Din acest motiv, se pare că s-ar fi hotărât să insiste ca PSD – ALDE să demareze controversatul proiect al amnistiei şi graţierii.

Ptrivit unor surse, citate şi de Romania Tv, sâmbătă, în cadrul şedinţei CEX al PSD, preşedintele PSD va cere un vot pentru ca actuala coaliţie de guvernare să poată da o OUG pe aminstie şi graţiere. Se pare că după votul mult aşteptat, Guvernul României va elabora actul care ar urma să fie emis în curând.

Chiar dacă sunt aşteptate proteste, cu noile schimbări din SRI, Liviu Dragnea ar fi de părere că lucrurile pot fi gestionate mult mai uşor şi astfel ar fi convins că acest moment este perfect pentru un OUG pe aministie şi graţiere, ne-au relatat surse din PSD.

Loading...