Deputatul PSD Sebastian Ghita participa la audierile reprezentantilor SRI, la Palatul Parlamentului, in Bucuresti, marti, 24 iunie 2014. Conducerea SRI este audiată de căre Comisia parlamentară de control al activitatii SRI, care doreste să afle în ce măsură presedintele Traian Băsescu a fost informat de serviciu în legătură cu implicarea fratelui său în scandalul de trafic de influenta cu membrii. OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

România TV a publicat o nouă înregistrare cu fostul deputat fugar Sebastian Ghiță, a şasea din telenovela politico-judiciaro-informativă pe care o putem numi simplu „Armaghedonul lui Ghiţă”.

Fostul deputat spune că incendiul de la Colectiv a fost o diversiune de care s-a profitat spre a i se face loc lui Dacian Cioloș. În ce priveşte cel mai straniu şi mai controversat scandal al anului trecut, respectiv afacerea „Condrea-Hexi Pharma”, Ghiță lasă să se înţeleagă că omul de afaceri dispărut în urma unui accident foarte ciudat ar fi fost… „omorât de un stat mafiot”.

VEZI SI: Fosta sotie a lui CONDREA rupe tacerea! MESAJUL misterios despre SRI

„Să spunem ce s-a întâmplat la acel eveniment, câteva adevăruri. Încă dinainte de noiembrie 2014, alegerea lui Klaus Iohannis a fost organizată, după aceea dărâmarea Guvernului României a fost o chestiune organizată. Poate incendiul nu a fost organizat, dar au căutat un moment cu emoție. Oamenii ăștia sunt specialiști în diversiuni, ăștia care au pus un guvern al lor. Știam de două săptămâni înainte de intenția de a se face pârtie lui Ciolos, se știa că se organizează dărâmarea Guvernului Ponta și că alesul este Dacian Ciolos. Nu știu despre incendiu, dar este evident că s-a așteptat în mod organizat dărâmarea Guvernului României. În acea noapte, Victor Ponta a fost amenințat și șantajat cu această soluție. Nu a fost un act de lașitate că a demisionat. A avut de ales între a a vedea în București alți morți și a potolit lucrurile. În mod evident, Ponta, considerând că nu sunt deplin capabili de a înțelege cine sunt oamenii ăștia, a ales să demisioneze. Erau oameni pregătiți să atace Primăria Sectorului 4 cu cocktailuri molotov și Guvernul României. Era un ordin al ministrului MAI să nu oprească intrarea oamenilor”, a spus Sebastian Ghiță în înregistrarea de la România TV. Ghiță a făcut, de asemenea, referire la scandalul „Hexi Pharma” spunând că, pur şi simplu, i se furnică pielea când se gândește la moartea lui Condrea. „Eu, ca cetățean, mă tem că oamenii vor crede că întreținem un stat mafiot, care atunci când nu-i convine ceva omoară un om. Când văd acest om mort se furnică pielea pe mine. Ce secrete avea acest mort?”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Sursa

Loading...
loading...