SEFUL OPC Constanta primeste AMENINTARI pe Facebook dupa ce A INCHIS mai multe Terase si Restaurante de pe Litoral

Controalele efectate în ultimele zile de inspectorii OPC în mai multe restaurante de pe litoral au scos la iveală o mulțime de nereguli în bucătăriile în care se prepară mâncarea servită de turiști. Alimente expirate, ori ținute în condiții mizere, muștar ținut în cutii de vopsea, ustensile ruginite, vase nespălate și multă mizerie i-au făcut pe oamenii legii să suspende activitatea mai multor afaceriști de la malul mării.

Și, cum era de așteptat, patronii de terase care s-au văzut cu locațiile închise, au trecut la amenințări. Asta i s-a întâmplat, recent, chiar directorului OPC Constanța, Horia Constantinescu. A primit „salutări” după închiderea „Cuptorului cu Plăcinte”, din Satul de Vacanță, din partea lui Gheorghe Pelehra, prin intermediul unei cunoștințe comune.

Nu a plecat urechea la primele amenințări, cel mai probabl nefiind prima dată când i se întâmplă. În urmă cu puțin timp, însă, Constantinescu a primit mai multe mesaje dubioase pe Facebook. Unul sună în felul următor:

“spune ca esti copil de mason… o parte din romii din ct nu vor mai vota psd. Am mai inteles ca si tu ai tente de a devein primar  eu voi lucre si impotriva ta ne-ai pus bine vara asta si multe lumanari vor arde ptr sanatatea ta micutule”, scrie în mesajul semnat de A.M. , cel despre care șeful OPC spune că este ginerele proprietarului de la Cuptorul cu Plăcinte.

Sursa:observator.tv

Loading...

Lasă un răspuns