Este de preferat sa facem macar o vizita pe an la doctor, pentru a vedea cum se simte organismul in interior si daca nu cumva in spatele unei stari se ascunde o afectiune care stie sa isi joace rolul foarte bine.

Ficatul este un organ care nu da semne precise atunci cand este atacat. Totusi, exista unele semne transmise de el care indica un dezechilibru intern, si pe care ar trebui sa le luam in seama.

OBOSEALA

Daca te simti vesnic obosit desi dormi cat este normal, este cazul sa mergi la un doctor specialisT. Exista riscul de a suferi de o afectiune la nivelul ficatului pe care sa o ignori. Apeleaza la vitamine atunci cand iti pierzi forta de munca dar nu uita ca cel mai bine este sa vezi un medic care sa te indrume.

UMFLATURILE

Esti speriat ca in ultima vreme ai mainile si picioarele tot mai umflate? Pielea ta are o culoare ciudata sau ai mancarimi de care nu stii cum sa scapi? Pot fi semnele unei intoxicatii la nivelul organului.

BALONAREA

Discomfortul pe care balonarea ti-l creaza este greu de depasit. Daca stii ca mananci sanatos si nu amesteci felurile de mancare, dar tot nu scapi de balonare, este cazul sa iei o  pauza, sa discuti cu doctorul de familie si sa cauti raspuns la intrebarile tale.

URINA URAT MIROSITOARE SI CULOAREA INCHISA A ACESTEIA

Urina este cea care ne da de stire daca in interiorul nostru exista toxine prea multe. Cand observati ca urina a capatat o culoare neobisnuita, consumati cat mai multe fructe si lichide. Acestea va vor face sa urinati si sa eliminati ceea ce nu este bun, dat in acelasi timp puteti vedea daca exista o reala problema cu urina.

VEZI SI:Combaterea rapidă a durerilor de dinţi si abceselor dentare

Loading...
loading...