SERVICIILE SECRETE MOBILIZATE PENTRU SUPRAVEGHEREA TERORISTILOR ISLAMISTI

Serviciile secrete din Germania au colaborat de minune pentru a obtine cat mai multe informatii despre mai multe organizatii islamiste, aflate pe teritoriul tarii. Serviciile sustin faptul ca odata cu intrarea imigrantilor in Germania, au intrat si un numar destul de mare de teroristi, bine camuflati, gata sa atace in orice moment.

De sarbatori, probabilitatea de a exista un atentat este tot mai crescuta. Astfel, se impune mobilizarea trupelor speciale ale serviciilor secrete pentru a inlatura orice posibil atac.A fost atrasa atentia in mod special asupra faptului ca gruparea Statul Islamic,ajunsa de luni bune in Europa, intentioneaza sa comita atacuri in Germania actionand cu tehnici noi si foarte periculoase.

VEZI SI: AVERTISMENT GRAV: S-AU DESCOPERIT CELULE ISLAMICE IN ROMANIA UNDE SE PROPAGA IDEI TERORISTE!

Facandu-se o paralela intre aceasta grupare si alte grupari teroriste, s-a ajuns la concluzia ca Statul Islamic reprezinta un pericol mult mai mare. Actiunile de pana acum ale islamistilor, au facut ca autoritatile germane sa se afle intr-ostare continua de stres si neliniste. Majoritatea locuitorilor, sustin in sondajele de opinie, ca intreaga vina opoarta Angela Merkel si planul ei, care se pare ca mai mult a inrautatit situatia Europei intregi.

VEZI SI: ISIS a introdus Romania in „COALITIA DIAVOLILOR”: „Flacarile razboiului va vor arde” – VIDEO

Loading...