Grupul USR de la Camera Deputaţilor rămâne fără un om, după ce deputata Oana Bîzgan a anunţat că şi-a dat demisia şi că va activa ca deputat independent. Oana Bîzgan făcea parte anul trecut din Consiliile de Administrație ale SALROM, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) și Daewoo-Mangalia Heavy Industries, două dintre acestea (n.r. – SALROM şi Daewoo-Mangalia Heavy Industries) fiind luate chiar de la Ministerul Economiei, acolo unde a ocupat funcția de consilier ministerial pentru Costin Borc.

Bîzgan a precizat că este o decizie personală, că va continua că colaboreze cu USR, însă nu a dorit să facă publice motivele demisiei.

Oana Bîzgan s-a aflat recent în centrul unui scandal în partid. Aceasta este președinte al Comisiei pentru egalitatea de şanse pentru femei şi bărbaţi din Camera Deputaților. Pe 12 septembrie, comisia condusă de Bîzgan avea programată o ședință cu trei proiecte de lege pe ordinea de zi, un proiect inițiat de Guvern, unul inițiat de Liviu Dragnea și unul inițiat de un alt deputat PSD. Doar că, potrivit unor surse, ședința nu s-a mai ținut. Cu toate acestea, după 12 septembrie, s-au strâns semnături de la membrii comisiei pentru a se consemna oficial că ședința a avut loc și s-au dat avize pozitive pentru toate cele trei proiecte, potrivit stiripesurse.ro.

VEZI SI: SCHIMBARI de ultima ora anuntate de OLGUTA VASILESCU – Sunt vizate salariile şi pensiile românilor. „Aceste TĂIERI se vor întâmpla de la 1 ianuarie 2018!”

Din Comisia pentru egalitatea de şanse mai face parte și deputatul USR Iulian Bulai, care nu a fost de acord cu modul de lucru al colegei Bîzgan și chiar a ridicat problema în interiorul partidului.

Oana Bîzgan făcea parte anul trecut din Consiliile de Administrație ale SALROM, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS) și Daewoo-Mangalia Heavy Industries, două dintre acestea (n.r. – SALROM şi Daewoo-Mangalia Heavy Industries) fiind luate chiar de la Ministerul Economiei, acolo unde a ocupat funcția de consilier ministerial pentru Costin Borc.

ULTIMA ORA: BATAIE IN DIRECT! VEZI AICI VIDEO DE LA PROTESTUL DIASPOREI DIN PIATA VICTORIEI!

Loading...