Si-a scris ANAF pe automobil si asa a reusit sa manance gratis la restaurant luni intregi

anaf_mancacios

Un cielo din 1997 a reusit sa bage frica in zeci de patroni de baruri si restaurante din capitala. Somerului Decebal Popescu i s-a intamplat ceva ce nici nu si-ar fi imaginat. Prietenii sai au venit cu ideea sa ii scrie pe masina ANAF, facand aluzie la numarul mare de datorii pe care avea sa le plateasca somerul la ANAF.

Astfel, a mers in zona Herastrau, unde trebuia sa se intalneasca cu cineva, fara sa isi dea seama de capcana intinsa de prietenii cei mai buni. A parcat langa un restaurant si a mers sa se intalneasca cu respectivul individ. Intalnirea nu a durat mult. Prin urmare, odata ajuns la masina, un barbat a venit la el, l-a invitat sa ia masa la restaurant spunandu-i ca asa se vor intelege si nu vor exista probleme.

VEZI SI: Daca stai in STRAINATATE mai mult de 6 luni, trebuie sa treci inainte pe la ANAF

Barbatul nici nu si-a dat seama despre ce este vorba. A ales sa mearga si sa ia masa. Acelasi lucru s-a intamplat si in Floreasca, unde a primit un meniu special si invitatie la masa in weekend.  Tanarul a profitat de prostia oamenilor dar a spus ca mai bine pune punct.

Initial as fi crezut ca pune punct de frica sa nu fie prins..dar ce sa vezi…..a luat aceasta hotarare pentru ca a pus prea multe kilograme pe burta.

Loading...

1 comentariu

  1. Pingback: Ce amendă primeşti dacă nu depui declaraţia fiscală 200 - ReporterOnline.NET

Lasă un răspuns