DEMISIE DE RĂSUNET ÎN POLITICĂ. Un mare rival pentru PSD a cedat

Scandal în PNL. Un vicepreședinte al partidului de orientare liberală și-a depus demisia, din cauza tensiunilor privind o problemă politică de amploare, în legătură cu Codul Administrativ. Deputatul este un mare critic al PSD, astfel încât decizia acestuia ar putea reprezenta o victorie politică pentru social-democrați.

Deputatul Florin Roman și anunțat demisia din funcția de vicepreședinte al PNL, în urma unor divergențe din interiorul formațiunii politice, privind problema Codului Administrativ. Parlamentarul a anunțat că nu își va schimba conduita politică în urma acestui demers și va rămâne simplu membru al partidului.

„Am înaintat astăzi (luni – n.r.), demisia din funcția de vicepreședinte a Partidului National Liberal. După o îndelungă chibzuință. Atunci când începi sa constați ca, după multă munca și efort, părerea ta este minoritara, cred ca decizia este cea corecta. Iar majoritarii trebuie sa-și asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri. Tocmai pentru a nu pune PNL intr-o situație delicata. Voi rămâne in continuare același deputat de opoziție incisiv la adresa PSD!”, afirmă Florin Roman, conform Digi24.

Loading...