SITUATIE-LIMITA pentru Liderul PSD. Toate DRUMURILE duc la DRAGNEA. Un NUME GREU din PSD a declarat impotriva lui la DNA

Surse politice au declarat pentru Bugetul.ro că Adrian Țuțuianu, fost președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, ar fi dat declarații în doarul Tel Drum pentru a scăpa de probleme. I-a creat însă și mai multe probleme lui Dragnea.

Mai exact, este vorba despre un contract încheiat între Tel Drum și Consiliul Județean Dâmbovița, în anul 2014, când Adrian Țuțuianu era președinte al CJ Dâmbovița. Contractul viza asfaltarea unui drum de munte, unde un kilometru a costat aproximativ 250.000 de euro.

În urma anunțului postat de CJ Dâmbovița s-au înscris la licitație un număr de 12 firme. Deși nu a avut cel mai scăzut preț, Tel Drum a câștigat licitația pentru construirea drumului, scrie Gazetadambovitei.ro

În același an, 2014, Consiliul Județean Dâmbovița a primit cea mai mare alocare financiară de la Ministerul Dezvoltării, din ultimii ani, mai precizează Bugetul.ro. Este, de altfel și anul în care Liviu Dragnea a vizitat județul mai des ca de obicei.

„Dragnea dă anumite fonduri europene și apoi câștigă Tel Drum. Dacă dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Asta e mafiotism, șarlatanie”, spunea Marian Vanghelie, în anul 2014, chiar în ziua în care a fost exclus din PSD.

Pe 13 noiembrie, reprezentații OLAF au dat publicităţii un comunicat pe tema punerii sub acuzare a lui Liviu Dragnea de către DNA pentru fraudă cu fonduri europene, menţionând că DNA a subliniat rolul OLAF, şi amintind că Oficiul a recomandat recuperarea fondurilor în acest caz şi începerea acţiunii judiciare. Directorul instituţiei consideră că este vorba despre un exemplu perfect de colaborare pozitivă cu atorităţile naţionale.

Sursa:evz.ro

 

Loading...

Lasă un răspuns