ȘOC! A fost DAT AFARĂ de la ANTENA 1! BOMBA anului în TV

Bombă în televiziunea din România! Alex Velea nu va mai fi co-prezentator în emisiunea Acces Direct. Gurile rele spun că artistul ar fi fost concediat, dar acest lucru nu a fost confirmat.

După doar un sezon în calitate de co-prezentator, Alex Velea a părăsit emisiunea, relatează cancan.ro preluând o informație de pe spynews.ro.

Surpriza este cu atât mai mare, pentru că vine la doar două zile după ce cântărețul a anunțat, în cadrul unui interviu, că se întoarce la job-ul cu program fix de luni până vineri, începând de orele 17:00 și până la 19:00.

„Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e super dragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place”, anunța Velea cu entuziasm pentru libertatea.ro, potrivit sursei citate.

S-ar părea că proiectele muzicale în care este implicat artistul nu i-ar mai fi permis să se ocupe și de emisiunea care rulează zilnic la Antena 1. Prin urmare, în viitorul apropiat, iubitul Antoniei se va concentra mai mult pe carieră.

Se ridică în aer, astfel, următoarea întrebare: la cine se va mai uita de acum Antonia? Ei, bine, pentru moment, încă nu se știe dacă Simona Gherghe va modera singură emisiunea sau îi va fi adusă o colegă în locul lui Velea.

Loading...