SOC in FARMACII: Banala ASPIRINA se va da doar pe reteta!

aspirina

Conform unui comunicat de la Ministerul Sănătăţii, ca să ne facă viaţa şi mai de căcat şi să ne jupoaie mai mulţi bani din buzunare, dar şi să ne lase fără conserve, din anul 2017 se va retrage din farmacii aspirina săracului.

Cercetătorii români, săraci în statut social, dar nu săraci cu duhul, au descoperit, pfoaaa, ca să vezi!… o serie de nereguli la fabricarea acestui tip de aspirine. În conţinutul acesteia există o substanţă numită acid acetilsalicilic, ce acidifiază mucoasa creierului şi o transformă în mucilagiu oleaginos, care într-un final, duce la deces prin moarte sigură. Întocmai ca soldaţii germani pentru care a fost inventată aspirina, unii din ei mureau sigur, dar în urma gloanţelor sau bombelor.

VEZI SI: PASTILA des folosita de romani AFECTEAZA GRAV sanatatea. Cum distruge inima aceasta pastila

Reţetele pentru acest medicament vor fi date sub strictă supraveghere medicală şi cu administrare pe perioada nopţii, când creierul, pentru ăia care îl au, este în repaus. Aspirina săracului, fiind folosită în mod deosebit în răceli, gripe, guturai şi cam tot ce e pe baza de muci, dar şi în unele tulburări sexuale minore, legate de priapism, poluţie şi reumatism, acum va fi aproape imposibil de găsit. Noi credem exact contrariul; că banala aspirină menţinea creierul şi spiritul viu, dar politicienii n-au nevoie de aşa ceva, ei au nevoie de plante care să nu gândească, ci să voteze ca nişte oi şi boi!

VEZI SI: IEI MEDICAMENTE DAR NU ITI DAI SEAMA DE URMARI! SUNT SI ALTE SUTE DE MII DE OAMENI CARE MOR IN FIECARE AN DIN CAUZA ASTA

SURSA

Loading...

Lasă un răspuns