ŞOC în showbiz: A MURIT fulgerător la 25 de ani!


O nouă moarte misterioasă în showbiz. Potrivit autorităților nu există nici o suspiciune ca bărbatul să fi fost ucis, urmând ca rezultatul autopsiei va scoate la iveală dacă tânărul a decedat din motive medicale sau s-a sinucis.

Recent, Sophie Gradon, una dintre vedetele cunoscutului show de televiziune britanic „Love Island”, a murit în mod subit la doar 32 de ani.

„Nu voi uita niciodată acel zâmbet. Te iubesc atât de mult, iubito. Ești lumea mea mereu și pentru totdeauna”, a scris Aaron Armstrong pe pagina lui de Facebook, în amintirea ispitei.

Iubitul unei alte ispite de la „Insula Iubirii” a murit la 31 de ani, după ce a stat mai multe zile în comă. Daniel Doyle, iubitul lui Shannen Reilly McGrath, o ispită de la „Insula Iubirii”, a murit la 31 de ani. Acesta se afla în închisoare şi din primele informaţii se pare că ar fi luat o supradoză ce i-a fost fatală.

„Este un luptător şi ştiu că poate supravieţui. Aveam multe planuri şi foarte multe lucruri pentru care să trăim. Este dragostea vieţii mele şi mereu va fi. Nu voi iubi niciodată un alt bărbat aşa cum îl iubesc pe el. Nimeni nu se poate compara cu el”,a scris Shannen Reilly McGrath pe Instagram cu doar câteva zile înainte ca acesta să moară.

Loading...