SOC in showbiz-ul romanesc. A FOST GASIT MORT ÎNTR-O CAMERĂ DE HOTEL!

 

Caz șocant în lumea showbiz-ului românesc! După ce, la începutul acestui an, a fost protagonistul unei eveniment sângeros , ”fratele” lui Puya a fost găsit fără suflare, într-o cameră de hotel.

UPDATE: La 12 ore de la dezvăluirile exclusive făcute de CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, Puya și Tudor Sișu au postat pe contul de Facebook al trupei ”La Familia” un mesaj răvășitor:

”Astăzi adăugam încă o poză pe peretele ăsta… Răzvan s-a dus așa cum s-au dus și alții de la noi din cartier, lăsând în urmă o altă mamă singură și 3 copii. O altă familie distrusă…

Ni se spune mereu că sensul vieții sunt banii, faima sau succesul și fiecare are modul lui de a cauta să ajungă acolo… acum, când ne uităm toți la coșciugul unui tânăr de 38 de ani, mort, ar trebui să înțelegem că în viață nu e nimic mai important decat VIAȚA și FAMILIA.

Restul e CANCAN, dupa cum și vedem.
DUMNEZEU SĂ-L IERTE!”

Tânărul pe care Puya îl considera ca un frate și care, la începutul acestui an, a fost înjunghiat de un temut interlop, în cartierul milionarilor, a fost găsit mort, acum câteva zile, după ce ar fi chefuit cu cei doi componenți ai trupei „La Familia”.

Loading...