Un jucător cumpărat în vară de Zenit, fosta echipă a lui Mircea Lucescu, a fost bătut dintr-un motiv greu de imaginat. Denis Terentyev, apărătorul rus de 25 de ani al formației din St. Petersburg arată ca un pugilist care n-a putut să țină garda și căruia nu i-a reușit nicio eschivă. Fundașul lui Zenit a fost bătut de doi bărbați care s-au supărat că Terentyev le-a luat locul de parcare, anunță site-urile din Rusia.

Acesta se afla în mașină împreună cu prietena sa și după ce a parcat pe un loc care nu-i aparținea, un bărbat i-a făcut semn să coboare geamul. Terentyev s-a conformat fără să se gândească la ceea ce va urma.

Agresorul n-a stat pe gânduri și l-a lovit în repetate rânduri, până acesta a leșinat. Fundașul lui Zenit s-a ales cu nasul spart și cu fața tumefiată și s-a trezit apoi într-o baltă de sânge. A făcut cunoscut incidentul pe contul său de Instagram însă ulterior a șters postarea, nu însă înainte ca aceasta să fie observată de site-urile din Rusia.

„Tot ce îmi mai amintesc este că voiam să ajung cât mai repede acasă. Nu mai ştiu nimic din ce a urmat. Din unghiul în care stăteam am văzut că nu era singur (n.r. agresorul). M-am trezit în maşină, după 10 minute. Sângele de pe faţă mi-a speriat familia, dar nu şi pe mine. Sper că acel bărbat care m-a lovit are un salariu pentru că o să-i cer despăgubiri! Nu vreau să mai spun nimic altceva” a scris fundașul lui Zenit într-o postare pe Instagram pe care a șters-o apoi, potrivit digisport.ro.

Nu rata promotiile! VEZI ULTIMELE OFERTE DE LA eMAG! Click aici!

Loading...