ȘOC TOTAL: Iohannis NU va candida la prezidențiale! Dezvăluirea care aruncă în aer scena politică! Strategia neașteptată a adversarilor! Cine-i va lua locul

 

”Klaus Iohannis nu mai are şanse la un nou mandat. El a intrat în orizontul de aşteptare negativ. Dacă nu se întâmplă ceva deosebit în timpul preşedinţiei rotative a României… de exemplu să-şi apere ţara, dar el a ieşit să spună că România nu este pregătită pentru preşedinţia UE. El a fost împins patru ani de unul sau mai mulţi consilieri în această zonă marginală, pentru a-i face loc lui Dacian Cioloş.

Problema e pe stânga, să vedem care va fi contracandidatul. Klaus Iohannis încă nu ştie, dar e în afara jocului pentru prezidenţiale. Cred că nici nu va candida. După europarlamentare se va lămuri şi nu va mai candida”, a fost mesajul lui Bogdan Chirieac la România Tv.Scenariul adus în discuţie de acesta poate fi considerat în acelaşi timp şi un semnal de alarmă la adresa preşedintelui de la cei care l-au ajutat să ajungă în funcţie. Mai multe surse au povestit că şeful statului este destul de individualist, ceea ce nu ar fi pe placul celor care încă îl susţin pentru funcţia supremă în stat.

În ultima perioadă a ieşit tot mai mult în evidenţă Emil Boc, care a adus Clujul în prim plan mai mult ca oricând. Primarul PNL este astăzi extrem de lăudat şi apreciat atât pe plan intern, cât şi pe plan extern. Mai mult decât atât, pe reţelele de socializare se viralizează din ce în ce mai mult #BocPreşedinte. Alianţa Vestului este un proiect despre care se va vorbi mult în viitorul apropiat şi cu siguranţă va fi unul model pentru România. De cealaltă parte Iohannis a lansat recent #RomâniaEducată, al cărui ecou este, însă palid.

În urmă cu patru ani, trăiam acelaşi film. Primarul celui mai aplaudat oraş din România, Sibiu, apărea din neant să-i ia locul super-popularului Crin Antonescu în noul PNL. Și într-un final a câştigat şi prezidenţialele, deşi din dulapul lui se vedeau scheleţii Grivco. Aşadar nici problemele de imagine ale fostului premier Emil Boc n-ar fi chiar atât de grave. Există explicaţii pentru orice.

Următoarele alegeri prezidenţiale în România vor avea loc în noiembrie sau decembrie 2019. Klaus Iohannis a câştigat ultimele alegeri prezidenţiale în 2014, cu 54,43% din voturi, fiind învestit în funcţie odată cu depunerea jurământului pe 21 decembrie 2014. Din partea PSD, cel mai probabil va candida Liviu Dragnea. El îşi doreşte foarte mult acest lucru şi caută soluţii pentru a-şi îndeplini obiectivul.

Loading...