SOCANT. Adriana Bahmuteanu a fost BATUTA! Medicii o vor opera timp de 5 ore

Adriana Bahmuțeanu se pregătește de o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la nas.
Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu a fost invitată la emisiunea Xtra Night Show, pe care Dan Capatos o prezintă la Antena 1.

Vedeta a dezvăluit că se pregătește de o nouă operație, la nas. De asemenea, ea a afirmat că a ajuns să nu mai poată respira din cauză că nasul i-a fost lovit în timpul căsniciilor pe care le-a avut.

”Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă, de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături.

Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb”, a declarat Adriana Bahmuțeanu.

Loading...