SOCANT. O FETITA bolnava de SIDA a fost VIOLATA in apropierea locuintei. DETALII TERIFIANTE

O copilă de 14 ani, bolnavă de SIDA, care suferă şi de probleme mentale, a fost violată de un bărbat de 54 de ani din Aninoasa din Argeş.

Numele ei este Iuliana şi se află de câţiva ani în grija unei mătuşi. Este orfană de tată, iar mama, diagnosticată cu SIDA, este internată într-un centru de boli contagioase. În urmă cu două zile, copila a fost violată de unul dintre vecinii rudei sale. Nicolae Munteanu era băut, a luat-o pe fată şi a dus-o într-o grădină, unde a violat-o. Până ieri, copila nu a spus nimic.

„Mătuşa, la care era în plasament, a observat joi că sângerează şi aşa şi-a dat seama că a fost violată. Nu ştiu ce a fost în capul bărbatului… Se ştia că fata are SIDA de la mamă-sa. Dar omul la băutură nu mai gândeşte cu capul. apoi, ce să-i ceri, recidivist. A făcut puşcărie pentru furturi şi înşelăciuni, dar pentru viol, nu. Face acum. L-am întrebat: «Ce ai avut cu ea?». A zis : «P… a vrut-o!»“, a declarat Ştefan Benonie, primarul comunei Aninoasa.

„I s-a făcut expertiza medico-legală. Dosarul se află la Poliţie, dânşii desfăşoară cercetările. Ne vom interesa şi noi de caz. Ce ştim până acum este că fetiţa are HIV”, a declarat, pentru adevarul.ro, Adrian Macovei, directorul DGASPC Argeş.

Violatorul a fost reţinut, iar poliţiştii au cerut mandat de arestare pentru 24 de ore pe numele lui, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursa:Extranews.ro

Loading...

Lasă un răspuns